käyttöehdot

Käyttöehdot 31.12.2021

Käyttämällä elwhii.com -sivustoa (om. elwhii by N. Suurnäkki-Vogler, jäljempänä Yritys) hyväksyt nämä käyttöehdot. Myös tietosuojakäytäntö kuuluu kiinteänä osana käyttöehtoihin. Tutustuthan myös siihen.

Tekijänoikeudet

Kaikki tämän verkkosivuston sisällöt kuten tekstit, kuvat, grafiikat, logot, symbolit, nimet sekä tuote- ja yritysnimet on suojattu tekijänoikeudella. Tekijänoikeus kuuluu henkilöille Noora Suurnäkki-Vogler (elwhii) tai Nadine Hehli ja Simone Fasel (Leben mit Hunden), ellei toisin mainita. Kaiken materiaalin käyttäminen ilman kirjallista lupaa on kielletty.

Oikeus muutoksiin

Yrityksellä on oikeus muuttaa sivuston käyttöehtoja, sisältöä, palveluita tai niiden hintaa ilman ennakkoilmoitusta.

Vastuut

Yritys pyrkii verkkosivuston tietojen oikeellisuuteen ja ajantasaisuuteen, kuitenkaan sivujen toimivuutta keskeytyksettömästi ja virheettömästi ei voida taata. Yritys ei vastaa välittömistä eikä välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat sivuston tai palveluiden saatavuudesta tai virheellisyydestä.

Linkit ja kolmansien osapuolten sisältö

Sivustolla voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin. Kolmannen osapuolen sisällön käyttöön sovelletaan kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja.