NAVIGATE YOUR DOG 2.0

#nyd #nydsuomi

Opi koko nyd-ohjaussysteemi kaikkine vivahteineen ja yksityiskohtineen. Opetus etenee pienin ja tarkoin harkituin askelin niin, että koiralle muodostuu hyvin selkeä käsitys esteiden, estesarjojen ja lopulta kokonaisten ratojen suorittamisesta.

Mikä on NYD?


Nyd eli *navigate your dog* on sveitsiläisten Nadine Hehlin ja Simone Faselin kehittämä ohjaussysteemi ja treenifilosofia hoopersiin.

Se perustuu täysin positiiviseen vahvistamiseen ja siihen, että koiralle opetetaan kaikki tarvittavat taidot pienin, tarkoin mietityin askelin. Koiraa autetaan *navigoimaan* radan läpi suullisilla vihjeillä, jotta sen ei tarvitse katsoa ohjaajaa ja voi siten keskittyä turvallisesti juoksulinjaansa. Vihjeet ovat aina ennakoivia, mikä auttaa koiraa sopeuttamaan myös vauhtiansa tarpeeksi ajoissa. Suuntavihjeet ovat riippuvaisia ohjaajan sijainnista.

NYD 2.0 VERKKOVALMENNUS


 • Aito ja alkuperäinen, kattava kokonaisuus tärkeistä perusteista aina ratatyöskentelyyn asti.
 • Nyd 2.0 on suositun kurssin uusittu versio, joka sisältää joitakin parannuksia ja optimoituja opetusvaiheita oppimisen tehostamiseksi.
 • Turvallinen ja koiralähtöinen treenifilosofia ja ohjaussysteemi.
 • Treeniohjelma, jota on testanneet yli 45 koirarodun edustajat.
 • Treenaa missä ja milloin vain – juuri silloin, kun sinulle ja koirallesi sopii.
 • Paljon monipuolisia harjoituksia, jotka taipuvat niin isompaan kuin pienempäänkin treenitilaan.

Tässä valmennuksessa opit:

 • miten treenata turvallisesti ja koiran kroppaa säästäen.
 • miten motivoida ja palkata koiraasi parhaiten.
 • miten rakentaa vahva perusta hoopersin treenaamiseen.
 • miten saada koira irtoamaan yhä kauemmas ja kauemmas.
 • millaisia vihjeitä tarvitset ja miten ne opetat.
 • miten pääset etenemään helpoista harjoituksista yhä monimutkaisempiin.

Tarkoin mietitty tasosysteemi


*navigate your dog* tarjoaa monien vuosien ajan kehitetyn ja optimoidun tasosysteemin, jonka avulla ymmärrät miten taidot rakentuvat toistensa päälle ja mitä on tärkeää treenata seuravaaksi. Näin kehitätte taitojanne taso kerrallaan, minkä myötä koiran osaaminen virittyy huippuunsa ja teistä tulee yhdessä vankka tiimi.

Tukea ja apua

Jos sinulla on kysyttävää treenien toteuttamisesta tai kaipaat palautetta, voit kysyä neuvoa milloin tahansa. Saat vastauksen 1-2 päivän sisällä (arkisin).

Online-tapaamiset

Tapaamme myös säännöllisesti Zoom-yhteyden kautta. Jutellaan yhdessä ajankohtaisista treeniaiheista ja voit myös esittää kysymyksiäsi livenä.

Treeniyhteisö

Yhteisesssä FB-ryhmässämme tapaat samanhenkisiä ihmisiä ja voit vaihtaa ajatuksia treenaamisesta. Ja mikä tärkeintä: onnistumisista iloitaan yhdessä!

Valmentajat


Nadine Hehli ja Simone Fasel kuuluvat eurooppalaisiin hoopers-pioneereihin. He ovat olleet kehittämässä lajia Keski-Euroopassa sen ensiaskeleista lähtien. Vuodesta 2014 alkaen he ovat ahkerasti kehittäneet omia treenimetodejaan sekä kouluttaneet muita koirakoita Sveitsissä ja muualla Euroopassa. Useat sadat koirakot ovat myös menestyksekkäästi suorittaneet heidän *navigate your dog* – verkkovalmennuksen. Yli 120 hoopers-harrastajaa on myös suorittanut heidän valmentajakoulutuksensa.

Simone Fasel

Simone on opiskellut psykologiaa ja pedagogiikkaa Freiburgin yliopistossa. Hän tutustui naksutinkoulutukseen noin 25 vuotta sitten ja siitä asti kiehtova eläinten oppimisteoria on pitänyt häntä otteessaan. Häntä kiinnostaa erityisesti koirien ongelmakäyttäytyminen ja käyttäytymisen muokkaaminen.

Hän on yksi Clickertrainerausbildung-ohjelman (nyk. R+Expert) perustajista ja pitää edelleen kansainvälisiä seminaareja käyttäytymisteorian ja koiraurheilun parissa.

Nadine Hehli

Nadine on opiskellut maantiedettä ja biologiaa Bernin yliopistossa. Yli 15 vuoden ajan hän on kouluttanut koiria ja matkustanut Euroopassa ja Kanadassa moninaisissa workshopeissa ja konferensseissa parantaakseen jatkuvasti tietotaitoaan koirien kouluttamisesta ja käyttäytymisestä.

Hän on Hoopers Schweizin toinen perustaja ja pääkouluttaja sekä tarjoaa koulutuksia ja seminaareja koko saksankielisellä alueella.

Noora Suurnäkki-Vogler

Noora on koulutukseltaan medianomi (AMK) ja tekee työkseen web-kehitystä sekä käyttökokemus(UX/UI) -suunnittelua. Koirien kanssa hän on harrastanut aktiivisesti yli 20 vuotta, sekä Suomessa että Sveitsissä.

Hän on suorittanut hoopers-valmentajakoulutuksen Simonen ja Nadinen ohjauksessa ja toimii tällä hetkellä seuravalmentajana. Noora myös opiskelee jatkuvasti lisää – eläinten oppimisteoria ja koirien fysiikka kiinnostavat erityisesti.

Tässä verkkovalmennuksessa pääset Simonen ja Nadinen laajan hoopers-tietämyksen äärelle – videoiden ja tekstisisältöjen parissa. Noora välittää tämän alunperin saksankielisen verkkovalmennuksen täysin suomennettuna sekä antaa osallistujille palautetta ja kannustusta, vastaa kysymyksiin ja auttaa mahdollisissa pulmatilanteissa.

tätä kaikkea on nyd 2.0


Kaikki suuntavihjeet

Opi kaikki aitoon nyd-systeemiin kuuluvat suuntavihjeet.

Opetus vaihe vaiheelta

Kurssilla edetään strategisesti ja maltillisesti vaihe vaiheelta, tärkeistä perusharjoituksista aina rataharjoituksiin asti.

Kaukotyöskentelyä kaikille

Näytämme kuinka saat koirasi irtoamaan ja työskentelemään vaivattomasti myös pidemmällä etäisyydellä.

Timanttista yhteistyötä

Treeniohjelmamme myötä koirasi alkaa ymmärtää sinua paremmin ja pääsette treeneissä eteenpäin ilman turhautumista.

8
moduulia

joissa yhteensä noin 50 oppituntia!

Videoidut oppitunnit

ja selkeät, kirjalliset treeniohjeet.

Suorita omaan tahtiin

Uusi treeni julkaistaan noin kerran viikossa, mutta voit suorittaa myös omaan tahtiin.

Unohtumaton hoopers-treenivuosi!

Kesto noin 10 kk, mutta pääsy sisältöihin kokonaisen vuoden ajan.

Menestystarinoita

Katso miten edelliset nyd-kurssilaiset ovat edenneet koiriensa kanssa ja mitä he ovat mieltä tästä kurssista 🤩💪🏼

Me ollaan tykätty kympillä tästä kurssista! Yksi parhaita ja selkeimpiä verkkokursseja, joita olen käynyt. Välillä tuntuu kuin oltaisiin oltu ”livekurssilla”.

Jenny & kelpiet Hausjärveltä

Selkeesti tehtävät ja ohjeet sekä mukava kouluttaja! Paras nettikurssi missä olen ollut. Kiitos teille kaikille!

Tiina & vesikoirat Hangosta

Selkeät ja hyvin ymmärrettävät treeniohjeet. Ihan parasta koirille. Oppivat nopeesti näillä neuvoilla.

Mervi & mittelit + villakoira Imatralta

usein kysytyt kysymykset

En pääse lähikuukausina treenaamaan hallille tai kentälle – kannattaako minun silti osallistua valmennukseen jo nyt?

Osan treeneistä, etenkin alussa voit tehdä omassa olohuoneessasi tai kotipihallasi. Voit myös aivan itse päättää, kuinka paljon ja milloin haluat käyttää aikaa näihin treeneihin. Aikataulua ei ole – valitset oman tahtisi. Sinulla on pääsy kaikkiin sisältöihin vähintään vuoden ajan. Ei siis myöskään ole ongelma, vaikket pääsisikään aloittamaan heti, tai jos haluat pitää tauon myöhemmin.

Mitä esteitä tarvitsen?

Kurssin edetessä etenemme tekemään estesarjoja ja kokonaisia ratoja, joten useampi hooppi, tynnyri, putki ja veräjä ovat lopulta tarpeen. Alkuun pääsee kuitenkin ihan muutamallakin esteellä.

En ole ennen osallistunut verkkovalmennukseen. Tarvitsenko jotain erikoisosaamista tai erillisiä ohjelmia?

Osallistuminen on helppoa etkä tarvitse tähän mitään erityisiä ohjelmia – normaali internet-yhteys riittää. Voit katsoa kaikki oppitunnit videoina niin sanotussa ”luokkahuoneessa” – elwhii.com/opi -oppimisalustalla, johon saat omat tunnukset. Jokainen oppitunti sisältää myös kirjalliset pdf-ohjeet, jotka voit ladata tietokoneellesi ja säilyttää ne myös kurssivuoden jälkeen.

Minulla ei ole FB-tunnuksia. Voinko silti osallistua?

Kyllä voit! Pääset käsiksi valmennussisältöihin oppimisalustalla, jonka käyttämiseen ei some-tilejä tarvita. Tälle alustalle saat oman käyttäjätunnuksen, kun aloitat valmennuksessa.

Minulla on vielä kysyttävää. Miten voin ottaa yhteyttä?

Voit lähettää sähköpostia osoitteella noora@elwhii.com.